Budapest, Lurdy-ház

2017. szeptember 20-21-22.
szerda-csütörtök-péntek

FIGYELEM! 2017. szeptember 14-én véglegesen lezárul a regisztráció!

 

LEHETSÉGES, hogy felépíts egy olyan vállalkozást, amit imádsz és élvezel, amikor benne dolgozol, és amelyik profitot termel Neked, amikor alszol, vakációzol vagy a gyermekeiddel játszol?

Ha lehetségesnek tartod, de nem tudod hogyan valósítsd meg, akkor itt a helyed

2017. szeptember 20-21-22-én a 2. PJA Marketing Akadémián!

Siess, hiszen szeptember 14-én, éjfél után lezárul a regisztráció!

A profitot termelő kisvállalkozói marketing stratégiák, amin végig foglak vezetni a 3 nap folyamán, több mint 10 évnyi tanult és GYAKORLATBAN alkalmazott tapasztalatomat és tesztjeimet mutatja be lépésről-lépésre, és több ezer vállalkozó életét változtatta már meg eddig is.

Milyen eredményekről számoltak be azok, akik már
részesei voltak a PJA Marketing Akadémiának?

 • "A szív alapú marketing valójában egy új megközelítés az értékesítéshez - legyen egy íve annak, ahogyan a vásárlók a cégeddel találkoznak, ahogy eladsz nekik, ahogy utánköveted őket - és minden egyes lépésnél igyekezz a legjobb formádat hozni. Minél több téren adsz értékeset, annál több ponton indítod be a profittermelésed. Ez az igazi nyer-nyer helyzet a céged és ügyfeleid között."
  - Erdős Ágnes - www.madebyyou.hu
 • Jelentős vállalkozói bevétel növekedés – A saját magukra szabott listaépítési és vevőszerző stratégiáknak köszönhetően, az üzleti eredményeik is elkezdtek növekedni ezzel egyidőben.
 • Új lehetőségek nyíltak meg – Már bátran képesek olyan bevételt termelő új kampányokat kialakítani (ÁRAT EMELVE!!!), amivel megtérül a befektetett energiájuk és folyamatosan tudnak invesztálni a vállalkozásuk fejlődésébe.

"A vállalkozásom árbevételi céljának 20-30%-át tudtam behozni havonta, de pár hónap alatt ez a szám elérte a 70-80%-ot!" - Schindler Zsuzsanna

"Soha nem gondoltam, hogy lesz egy jól működő ajánlási rendszerem!" - Horváth Róbert Baggio

 • Elérték kitűzött értékesítési céljaikat – Egy elhatározással, és a végigcsinálási stratégia segítségével érik el céljaikat, MÁR TUDATOSAN.
 • "Végre itt egy igazán rendszerszintű megközelítés a kisvállalati marketingre! Egy rendszer, amit a kezébe tudok adni minden munkatársamnak - hiszen ma már mindenki része a marketingnek -, és így együtt, 10-szeres hatékonysággal tudjuk megvalósítani marketing elképzeléseinket."
  - Csepregi Balázs - www.salesautopilot.hu
 • Legendás élményt nyújtó vállalkozóvá váltak – Egy teljes új szemlélettel állnak hozzá az ügyfeleikhez, akik nem is sejtik, milyen előre megkomponált stratégiák mentén kapnak olyan élményt, aminek köszönheőten jelentősen megnövekedett az újravásárlások aránya a bizniszükben!

"Ha nem változtattam volna a dolgokon, már elfüstölt volna az agyam..." - Erdős Juci és Kozma Rita

"Felépítettem egy új programot, ami automatikusan termelt már most nekem, 2 hónap alatt 4,5 millió Forint nettó árbevételt..." - Simonfi Ágiń

 • Kiegyensúlyozott vállalkozói és magánélet – Folyamatosan több időt képesek felszabadítani arra, hogy megéljék az egyensúlyt a bizniszük és a magánéletük között. Igazi vállalkozói szabadságot élnek meg.

Miben segítenek neked és vállalkozásodnak a külföldi előadók?

Idén Jason Friedmant és Ricardo Teixeirát várjuk a Marketing Akadémia színpadára!
 

 
 
 

 
Jason Friedman

Nem klasszikus észak-amerikai vállalkozó családból származik. De amit elért, az egy igazi kapitalista vállalkozóra vall. Minden egyes hátrány ellenére, Jason felépített egy több mint 100 millió dollár forgalmú vállalkozást, amelyet utána több tíz millió dollárért értékesített. Irodái voltak Észak-Amerikában és Európa nagyvárosaiban, és vevői közé tartozott többek között a Disney, az Universal Studio és a Broadway is.

Fő specialitása, hogy olyan élményt és folyamatot alakít ki a vállalkozók számára, amellyel az érdeklődők mágnesként akarnak vásárolni és újravásárolni a bizniszedben, rajongóként! Olyan legendás élményt kialakítva, amellyel folyamatos értékesítési növekedést tudsz elérni. Erre van egy kidolgozott stratégiája, amelynek lépéseit megosztja velünk, így már másnap át tudod ültetni a gyakorlatba!

Klasszikus vállalkozó aki a saját nappalijából indította el a bizniszét. Jelenlegi szenvedélye, hogy mindazt a tudást, amelyet a vállalkozásában alkalmazott a nagyobb ügyfeleiknek, segítsen a kisvállalkozóknak is egyszerűen beépíteni a saját cégükbe, ezáltal növelni az értékesítési eredményüket. Jason egyik fő célja az tanításai mellett, hogy mindenkivel, aki részt vesz a Marketing Akadémián tudjon beszélgetni röviden, és kezet fogni. :)

 
Ricardo Teixeira

Ricardo egy nagyon különleges szakember, aki Afrikában született. Szülei a háború elől menekültek és találtak otthonukra később Portugáliában. Ricardot kiskorában sok olyan hatás ért, amely befolyásolta későbbi sikereinek elérését. Kiskorában nagyon szerény környezetben nevelkedett, 8 éves korában iskolatársai állandóan bántották. Húszévesen mégis ő lett az első portugál világbajnok karatéban, amely mérföldkő volt életében.

Motivációs előadásában megosztja velünk, hogy hogyan lehet megállíthatatlanná válni. Sokszor bélyegezték meg múltja miatt, de felülemelkedett saját félelmein és bebizonyította mindenkinek, hogy ő is a társadalom értékes tagja! Előadásában a jin és a jang viszonyát használva megismertet olyan szemlélettel, stratégiákkal, amelyek képessé tesznek megnyerni a saját, belső játszmáidat, és legyőzni a növekedésed gátló félelmeid. Segít, hogy igazi győztes Alfavezérré válj mind a magánéletedben, mind a bizniszedben! Küldetésének tekinti, hogy más vállalkozóknak segítsen. Meggyőződése, hogy a vállalkozók minden nap megváltoztatják a világot.

Egy 10 milliós országban élve legnagyobb kihívása az volt, hogy más piacokat kellett keresnie a növekedéshez. Csapatával 45 különböző nemzetiségű cégnek csinálnak konzultációs alkalmakat, tervei szerint öt év múlva el fogják érni a 100 millió Eurós éves árbevételt.

 
Ismerd meg 2016-os külföldi előadóinkat is:

 
Brian Kurtz, észak-amerikai kisvállalkozói marketing szakértő, aki egy több mint 9 millió fős vevőlistát épített fel, internet nélkül. Emellett több mint 30 éves vállalkozói tapasztalatának legfontosabb részleteit osztotta meg velünk.

 
Stu Mclaren, észak-amerikai online vevőszerző specialista, aki valóban tudja hogyan érdemes kommunikálni a potenciális érdeklődőkhöz. TRIBE közössége és Facebook csoportja meghaladja a 100.000 főt és első termékbevezetési kampánya több mint 3 millió dolláros bevétel generált a cégének. Milliókat érő kulisszatitkok voltak, amit megosztott velünk.

 
 

 

Siess, hiszen szeptember 14-én, éjfél után lezárul a regisztráció!

Az átlagos jegyár a PJA Marketing Akadémiára 99.900 Ft+ ÁFA

Azonban most Neked egy limitált ideig lehetőséged van kedvezményesen előregisztrálni és részesévé válni a programnak, az alábbi 2 opció közül:

VIP GOLD csomag

A csomag tartalma:

• VIP Részvétel a 3 napos, PJA Marketing Akadémián

• VIP regisztráció, elsőbbségi beengedés és ültetés asztaloknál

• Közös fotózás lehetősége Attilával és az egyelőre még titkos külföldi VIP előadókkal

• Részvétel lehetősége 0. napi (szeptember 19-i) zártkörű esti VIP előadáson és fogadáson Pongor-Juhász Attilával és a külföldi VIP előadókkal.

• A megvalósításodat támogató PJA Marketing Akadémia munkafüzet + toll

• 3 nap folyamán elérhető frissítők és nassolnivalók a VIP kávézóban 

  
Bónusz:

• 0. Napi exkluzív könyvbemutató

SILVER csomag

A csomag tartalma:

• Részvétel a 3 napos, PJA Marketing Akadémián

• Ültetés a nagyteremben, asztaloknál.

• A megvalósításodat támogató PJA Marketing Akadémia munkafüzet + toll


149.900 Ft+ÁFA helyett
94.900 Ft+ÁFA /1 fő

(bruttó 120.523 Ft)

vagy páros kedvezménnyel
169.900 Ft+ÁFA /2 fő

(bruttó 215.773 Ft)

99.900 Ft+ÁFA helyett
54.900 Ft+ÁFA /1 fő

(bruttó 69.723 Ft)

vagy páros kedvezménnyel
89.990 Ft+ÁFA /2 fő

(bruttó 114.287 Ft)

REGISZTRÁLJ MOST, mert a regisztráció
2017. szeptember 14-én éjfélkor lezárul!

Siess, hiszen szeptember 14-én, éjfél után lezárul a regisztráció!

2007 óta tartok nagylétszámú rendezvényeket, és képezem magam folyamatosan a legújabb vállalkozásfejlesztési és marketing technikákkal, amelyeket nem csak a vállalkozásomba ültetek át, hanem már lassan több mint 10 éve osztom meg tapasztalataimat érdeklődő, ambiciózus, fejlődni és növekedni akaró tanítványaimmal.

Ennek köszönhetően született meg a Szív alapú marketing filozófia és az ennek megvalósítását szolgáló 10x marketing észjárása és stratégiái, amelyekkel célunk, hogy minél több magyar vállalkozónak segítsünk üzleti álmaik megvalósításában. A résztvevők eredményei óriásiak, évről-évre térnek vissza a tagok, hiszen aki ebbe a közösségbe bekerül, nehezen tud enélkül létezni. Bennem ott a vágy, hogy minél több hazai vállalkozót tudjak segíteni abban, hogy profitábilisabb vállalkozást építsen, több szabadidőt teremtsen magának, és nem utolsó sorban, az álmát tudja élni vállalkozóként.

Biztos vagyok benne, hogy százezernyi dolog van az életedben, amit meg akarsz valósítani és be akarsz építeni a gyakorlatba, hogy a következő szintre tudj lépni! Fel vagy töltve energiával, érzed a lendületet, közösséghez akarsz tartozni, azt akarod, hogy támogassanak a mindennapokban is.

Pontosan ezért vagy Te, aki miatt létrehoztam a PJA Marketing Akadémiát!

Mindannyiunknak szüksége van útmutatásra és tanácsra a vállalkozói útján...

Miért éri meg eljönnöd a Marketing Akadémiára?

 • Segítem neked megtalálni a fókuszt, ha túl sok megvalósításra váró célod van párhuzamosan.
 • Megtanítom, hogy azokból hogyan válaszd ki a legfontosabbat, ami a jövődet és profittermelésed legjobban szolgálja.
 • Útmutatást kapsz részletesen arra, hogyan ültesd át könnyedén gyakorlatba a 10x marketing 8 észjárását és stratégiáját.
 • Ha nem érzed jól magad a magánéletben és a vállalkozásodban, elindunál valamerre de nincs ötled, ötleteket, energiát adok hogy megtedd az első lépést a számodra megfelelő irányba.
 • Iránymutatást kapsz tőlem és világhírű észak-amerikai szakértőktől, hogyan tudod a valódi és fizetőképes érdeklődőket behozni a bizniszedbe?
 • Ha egyedül érezted eddig magad, akkor itt egy támogató, hasonlóan gondolkodó közösséget kapsz, akik segítenek megvalósítani legmerészebb vállalkozói céljaid.
 • Segítek megtalálni a fókuszt, megszüntetjük a bizniszed elsőszámú szűk keresztmetszetét, és kialakítjuk hozzá a bevételt termelő marketing akciótervet!
 • Biztosítom neked az energiát és a motivációt, hogy kellő és kitartó lendületet kapj a megvalósításhoz.
 • És még ennél is többet!

Mi vár rád ezen a 3 napos, inspiráló és
gyakorlatias PJA Marketing Akadémián?

0. nap

2017. szeptember 19.
kedd

Exkluzív bónusz nap csak a VIP résztvevők részére

 

15:30 - 16:00:
Kapunyitás, regisztráció

16:00 - 18:00
VIP amerikai előadók exkluzív előadása kérdezz felelek lehetőséggel

18:00 - 19:30:
Állófogadás vacsorával

1. nap

2017. szeptember 20.
szerda

9:00 - 10:30
Bevezetés és ráhangolódás

10:30 - 11:00: SZÜNET

11:00 - 12:30
1. stratégia - Szív alapú marketing
2. stratégia - Marketing- pszichológia

12:30 - 14:00
EBÉDSZÜNET

14:00 - 15:30
Ricardo Teixeira ebben az exkluzív inspirációs előadásában megmutatja Neked, hogyan válhatsz Te is megállíthatatlanná és hogyan érheted el mindeközben kitűzött céljaidat

15:30 - 16:00: SZÜNET

16:00 - 18:00
3. stratégia - Proaktív érdeklődőszerzés

18:00 - 19:00: SZÜNET

19:00 - 21:00
Jason Friedman marketing észjárás fejlesztő eladása: Hogyan alakíts ki a legendás ügyfélélményt a bizniszedben?

2. nap

2017. szeptember 21.
csütörtök

9:00 - 10:30
4. stratégia - Az első vevővé konvertálás

10:30 - 11:00: SZÜNET

11:00 - 12:30
5. stratégia - Legendás szolgáltatás
6. stratégia - Folyamatos újravásárlás

12:30 - 14:00
EBÉDSZÜNET

14:00 - 15:30
7. stratégia - Lelkes továbbajánlás
 
4 kiemelt stratégia a vállalkozásod profittermelő képességének felturbózása

15:30 - 16:00: SZÜNET

16:00 - 18:00
Élő exkluzív esettanulmányok

18:00 - 19:00: SZÜNET

19:00 - 21:00
Lézer Coaching

3. nap

2017. szeptember 22.
péntek

9:00 - 10:30
Hogyan akarod használni a marketinget?

10:30 - 11:00: SZÜNET

11:00 - 12:30
Jason Friedman exkluzív előadása a vásárlási élmény új szintre való emeléséről

12:30 - 14:00
EBÉDSZÜNET

14:00 - 15:30
8. stratégia - Marketing- hatástöbbszörözők
 
Ricardo Teixeira 100 millió dolláros vállalkozásának technológiai hatástöbbszörözői

15:30 - 16:00: SZÜNET

16:00 - 18:00
Összefoglalás, akciótervezés, zárás

Pongor-Juhász Attila Marketing Akadémia hangulatkép      Pongor-Juhász Attila Marketing Akadémia hangulatkép

 

Siess, hiszen szeptember 14-én, éjfél után lezárul a regisztráció!

A vevőid könnyen lecserélik a terméked egy másikra, de a Veled való kapcsolatot csak nagyon nehezen.

Jeff Walker

"A vevőid könnyen lecserélik a terméked egy másikra, de a Veled való kapcsolatot csak nagyon nehezen."

Jeff Walker

PJA Marketing Akadémia

Budapest, Lurdy-Ház
1097 Budapest,
Könyves Kálmán körút 12-14.

2017. szeptember
20-21-22.
(szerda – csütörtök - péntek)

Ezt nekem találták ki!

Mit viszel haza ebből az intenzív háromnapos PJA Marketing Akadémiából?

Válj olyan emberré, aki cselekszik a céljaiért, és ehhez mutatom Neked a megvalósítási marketing lépéseket!

Az előtted álló 1,5 évre vonatkozó, céljaid megvalósításához szükséges rövid, közép és hosszú távú marketing terved és megvalósítási stratégiád.

 • 10x Marketing 8 stratégiájának módszertanát és kézikönyvét
 • A megvalósítási akciótervedet
 • A saját PJA Marketing Észjárás eredményjelződ

továbbá

 • Önbizalmat és kézzel fogható megvalósítási tervet.
 • Eltökéltséget, hogy Te is képes leszel megvalósítani azt, ami eddig káosznak és átláthatatlannak tűnt.
 • Motivációt és lelkesítő sztorikat arról, hogy mások hogyan valósították meg üzleti céljaikat a 10x Marketing segítségével, még a legelképesztőbb és lehető legrosszabbnak tűnő körülmények között is.
 • Komplett végigcsinálási stratégiát, hogy ne csak megfogalmazd céljaidat, hanem meg is tudd valósítani, és végig is tudd csinálni!
 • És számos új emberi és üzleti kapcsolatot az Akadémia résztvevőkkel, akik hasonlóan gondolkodnak, mint Te és hasonló nehézségekkel küszködnek, mint Te.
 • Az a tudás és eszköztár, amely átalakítja a vállalkozásod eddigi működését, és egy céltudatos vállalkozóvá fog alakítani a PJA Marketing Akadémián, önmagában több 100.000 Ft-ot ér meg, ha belegondolsz! Hiszen ha tudod a lézerpontos célod, annak érdekében cselekszel nap mint nap és termelsz több profitot a bizniszedbe, mint amennyit jelenleg el tudsz képzelni!
A változásod helyszíne:

A varázslatos Budapesten, a Lurdy-ház-ban

Időpont: 2017. szeptember 20-21-22., szerda-csütörtök-péntek

• Regisztráció: 7:55-től 8:50-ig
• Kezdés mindhárom napon: 9:00 órakor

• Várható zárás 1-2. nap: 21:00 órakor
• Várható zárás harmadik nap: 18:00 órakor

Helyszín: Lurdy-Ház, 1097 Budapest, Könyves Kálmán körút 12-14.

• Kényelmesen hatalmas helyszín,

• világos termek

• kapcsolatépítési tér,

• rengeteg étterem és kávézó,

• ingyenes parkolás!

MEGKÖZELÍTÉS

Metró: A 3-as vonalról 1 átszállással az 1-es villamosra.
Villamos: Az 1-es, 51-es és 51A jelzésű villamos az épület előtt áll meg.
HÉV: Elővárosi vasút Csepelről és Ráckevéről. Egy átszállással az 1-es villamosra.

Íme néhány elképesztő pillanat az eddigi programjainkról

Milyen kérdés merülhet még fel benned?

Kérdés: Mi van akkor ha nem jó az időpont számomra?

Megértem, hogy vállalkozóként rengeteg elfoglaltságod van és persze a családodra és magánéletedre is szükséges időt fordítani. De szerinted a céljaid és hogy a megvalósításában segítselek, nem érdemel meg 3 nap figyelmet?

Tudod az igazán sikeres emberek, nem kérnek engedélyt a naptáruktól, hogy mi az amit megengedhetnek... Az igazán sikeres emberek megmondják a naptáruknak, hogy mit fognak csinálni!

Szóval ha készen állsz, hogy a kisvállalkozói marketing stratégiádon dolgozzunk együtt, és belekezdj a megvalósításba, akkor foglald le most az időpontot a naptáradban, 2017. szeptember 20-21-22-re!

  
Kérdés: Reggel 9-től, este 9-ig tart az első és második nap? Lesznek közte szünetek?

Igen, úgy tervezzük, hogy másfél óránként szünetet fogunk tartani, és egy hosszabb ebéd és vacsoraszünet is lesz a programban. Persze ha szükséges bármit elintézned, akkor van lehetőséged az előtérbe kiszaladni és elintézni egy telefont, vagy inni egy kávét.

Bár garantálom, annyira le fog nyűgözni a program és a közösség akivel találkozol, hogy a végén alig akarsz majd kijönni a teremből.

Ez azért van, mert ez nem egy sok előadós, unalmas, összefüggéstelen program. Ez a 3 nap úgy van kialakítva, hogy valóban a Te energizálásodról és feltöltődésedről szóljon, sok-sok megvalósítási akciótervvel, gyakorlattal és mókával persze ☺

  
Kérdés: Nagyon szívesen mennék, de most nem engedhetem meg magamnak ezt a programot. Mit tegyek?

Mi lenne ha azt mondanám, circa 60.000 Ft a 1,5 éves, komplett marketing tervedre, napi 110 Ft. Nincs napi 110 Ft invesztíciód arra, hogy a jövőbeli növekedésedbe és a céljaidba invesztálj? Nincs 110 Ft-od naponta arra, hogy végre egy olyan stratégiát alakíts ki magadnak, amely közelebb visz az álmaid megvalósításához? Ha ezen a szemüvegen közelíted meg a dolgot és ezt a 3 napot, amely kihat legalább a 2018-as évedre, akkor azt kell hogy mondjam, képes vagy ekkora invesztícióra! Garantálom, a 10x Marketing Akadémia meg fogja változtatni az életed, persze csak ha Te is akarod!

   
Kérdés: További kérdéseim vannak, hol tudnak segíteni?

Ez jó hír! Mi nagyon szeretjük a kérdéseket és örömmel meg is válaszoljuk Neked. Keress minket bátran a +36-20-999-6833 –as telefonszámon, vagy a pongorkiado@pongorkiado.hu e-mail címen.

Készen állsz vállalkozóként olyan életet kialakítani magadnak, amelyre mindig is vágytál?

Most jött el a TE időd!

Az életed és a vállalkozásod egy új irányt fog venni hamarosan – Végre eljött a pillanat, hogy ne a körülmények határozzák meg az üzleti eredményeid, hanem Te legyél az, aki pontos és határozott céljainak köszönheőten kezébe vegye az irányítást, és egy szabad, boldog és kiegyensúlyozott vállalkozói életet éljen.

Ha úgy érzed több van benned, képes vagy olyan dolgokat megvalósítani, amit eddig csak álmodban mertél elképzelni, de nem volt hozzá pontos marketing akcióterved és nem is sejtetted, hogyan kezdj neki a megvalósításnak, akkor MOST a PJA Marketing Akadémia a legjobb hely számodra.

Egyszerűen kattints a lenti gombra, majd foglald le a helyed, és ha bármilyen kérdés merül fel benned, keress minket a +36-20-999-6833 –as telefonszámon, és mi kollégáimmal együtt örömmel segítünk Neked.

Köszönöm hogy időt szántál rá, milyen lehetőségek előtt állsz és hogy érdeklődsz a programom iránt.

Remélem találkozunk 2017. szeptember 20-21-22-én, Budapesten a PJA Marketing Akadémián.

PJA Marketing Akadémia

Budapest, Lurdy-Ház
1097 Budapest,
Könyves Kálmán körút 12-14.

2017. szeptember
20-21-22.
(szerda-csütörtök-péntek)

Foglald le a részvételi helyed!

A regisztráció és a lemondás feltételeiről erre a linkre kattintva tudsz tájékozódni!

Adataid, a Te hozzájárulásod nélkül soha, senkinek sem adjuk ki!
Minden jog fenntartva © 2009-2017 - Pongor Juhász Attila Adatvédelmi nyilatkozat